Instagram

Feed fra Instagram: jarj01 - kan følges.

Følg også bloggen på epost

tirsdag 29. oktober 2013

Zumba på Ringstabekk onsdag 6.11

Moren til Liv, Marie, har sagt seg villig til å ta en zumba sesjon med jentene på onsdagstreningen neste uke (6.11) - Ringstabekk 18.30 - 19:30. Jeg stiller også - med ghettoblaster og treningstøy! Kanskje flere foreldre so mhar lyst til å henge seg på i bakerste rad ..?
Det blir kjempekult!

Tiltakspunkter fra spillermøtet

På spillermøtet ble vi enige om to områder hvor J01 skal bli bedre fremover:
1. Skuddkvalitet
2. Vinnervilje
Hver enkelt spiller må jobbe med å utvikle seg på disse områdene. Da er det viktig å ha selvinnsikt og kunne vurdere seg selv og ha mål for forbedringene. Dette skal trenerne hjelpe til med - temaene vil stå i fokus på trening og kamp. Ellers gikk vi gjennom andre punkter fra spillersamtaler som vi gså skal jobbe med å forbedre fremover, samt en gjennomgang av regler og spillform i temaserien på lørdag - Offensivt forsvar 3:2:1.
I forhold til punkt 2 - Vinnervilje ønsker jeg at vi tar en sesjon med mental trener som bl a Stabæk 98 har gjort med hell. Vi har en trener som helt sikkert har mulighet til å lede og instruere i en sånn sesjon. Det vi trenger er en forelder til å arrangere det - finne et egnet tid og sted og ta påmeldingene (doodle :-)). Noen som melder seg?

Pizza og Bring cup på fredag 1.11

J01 samles til pizza på Pizza Nini på Bekkestua kl 17:15 på førstkommende fredag. Da bruker vi premeien fra Danmarksturen for beste show. Derfra går turen rett til Telenor Arena for å se Norge - Kroatia herrekamp. Alle skal ha fått gratisbilletter til denne kampen fra håndballpresisdenten. De som ikke har det må regne med å betale inngang (100 kr tror jeg). Si fra til meg med en gang hvis
a) du ikke har billett
b) du har billett men ikke kan være med
Jeg skal sjekke hvordan vi går frem for å sørge for at alle kan sitte sammen.
NB - Trenger sjåfører fra Nini til Telenor Arena. Hvem kan?

Dette blir gøy!

fredag 25. oktober 2013

Spillermøte på mandag 28.10 i Hundsund før trening

Vi tar et kort spillermøte på mandag før treningen fra kl 17:15 i Hundsund ungdomsskole, auditorium C. Treningen begynner som vanlig kl 18. Håper dette lar seg gjøre for sjåfører og spillere (vet at Grav jentene er på leirskole så vi får klare oss uten de denne gangen.). Andre bes si fr om de ikke kan komme.
Temaer for møtet er:

  • Gjennomgang av rollene i forsvar ved 3:2.1 forsvar (vi har jo allerede snakket litt om det på treningene)
  • Tilbakemeldingene fra spillersamtalene
  • Eventuelt andre ting :-)


Oppsett for temaserien 2. november

... er klart. Temaet er Offensivt forsvar 3:2:1. Her kan alle kan lese om reglene for poengivning i dette treningsspillet. Nyttig for tiskuerne også å sette seg litt inn i det, tror jeg.

Lag 2 (Jar 2) spiller 4 kamper med start fra 12:40 til 15:00. Oppmøte 11:50 i Askimhallen.
Lag 1 (Jar) spiller 4 kamper med start fra 16:20 til 18:40. Oppmøte 15:30 i Askimhallen

Kjøregrupper arrangeres på eget initiativ.

Dette blir gøy!

Endringer i lagoppsett i serien og kampendring J00 - 2

Kampen mellom Jar J00 Jar 2 og Holmen 2 som skulle vært spilt 10.11 er flyttet til 2.11. Det er samme dag som vi spiller temaserien så da blir ingen fra J01 med i den kampen.

Det er også gjort mindre justeringer i lagoppsettene, bl. a. som følge av at Amine nå blir med og spiller kamper. Alle bør derfor sjekke Lagene (i menyen til venstre) iblant.

tirsdag 15. oktober 2013

Velkommen til ny spiller

Amine vil begynne på håndball og hun ønskes hjertelig velkommen allerede denne uken!

Bilder og videoer på bloggen - her er TV2 filmen fra i går

Har laget en egen side med bilder og videoer for J01 på bloggen. Det ligger i nederst i venstre menyen (Bilder og videoer). Her kan vi lenke inn bilder som ligger andre steder eller jeg kan legge inn materiale på min google drive og lenke det inn derfra.

I første omgang er det råmaterialet til innslaget som TV2 skal lage fra treningen vår i går, som vi har fått eksklusiv tilgang på fra Hilde. Takk Hilde! Det var veldig gøy å bli trent av håndballpresidenten!

Og husk å si fra til jentene om at de burde kikke på bloggen! Den er for dem også. De kan også registrere seg med egne mailadresser for å få oppdateringer på mail (i den grad de leser mail :-)).

torsdag 10. oktober 2013

Temakveld Jar håndball

Som annonsert av Alfhild er det får vi besøk fra forbundet på treningen på mandag 14.10. Vi avslutter treningen en halv time før normalt, dvs 19:30, så vi får tid til å forflytte oss til temamøtet i Jarhallen som er fra kl 20-21.30. Fint om sjåførene legger opp til å transportere spillerne opp dit. Håper flest mulig kan være med, også av foreldrene.

Laginndeling i serien høst 2013

Laginndeling for kampene frem til jul - en skikkelig kabal (kan nok inneholde feil). Vennligst si fra om det er noen som vet de ikke kan spille noen kamper.
Inndelingen for kampene ligger her: Lagene i serien høst 2013 (og i menyen til venstre)
Merk at kamper i sluttspill for Jar 1 ikke er satt opp enda. Tror det kan bli en eller to før jul.

Superlørdag laginndeling og kamptider

Vi har 4 lag med 4 på hvert lag på denne morsomme interncupen med flyball. Oppmøte for alle er i Hundsundhallen kl 12:45 (endret fra 13:15 grunnet endringer i kampoppsettet) på lørdag. Siste kampen vår er ferdig 15:30 med påfølgende premieutdeling. Se forøvrig informasjon sendt ut av Anne-Britt tidligere.
Laginndelingen og kamptider ligger her: Laginndeling for Superlørdag

Datoer for temaserien

Her er datoene for temaserien 12 år, der vi deltar med to lag:


Dato
Tema
Runde
Hall
02.11.13
Offensivt forsvar 3:2:1
Runde 1
30.11.13
Linjespill
Runde 2
25.01.14
Overgang mot offensivt forsvar
Runde 3

Mer informasjon finnes her:

Endring av tidspunkt på J00 2 kamp 20.10

Gjør oppmerksom på følgende endring:
Søndag 20.10.20131245Leikvollhallen AAsker 2Jar 2Endret fra kl 11:50 samme dag