Instagram

Feed fra Instagram: jarj01 - kan følges.

Følg også bloggen på epost

onsdag 16. desember 2015

Julemoro med J01 og J02 torsdag

Torsdag denne uken slår J01 og J02 sammen treningene og markerer siste trening før jul.
Dvs. trening inne i hallen fra kl 19-21.

Aktiviteter:
  • mini-kamper
  • blanda lag mellom årgangene

Har du lyst har du lov:
  • nissestreker
  • nisseluer og andre nissesaker...
  • nissedømming


Velkommen!
hilsen Fredrik og Eli






mandag 14. desember 2015

Flott håndballsøndag :)

Gratulerer til Jar 2 med seier over Njård 16-15!

Scoret mange mål, mange spillere scoret, laget mange frikast (16 stk i første omgang!) og 55 i redningsprosent av målvakten. Slikt blir det seier av :) Ekstra moro at laget kjempet seg til en seier i en jevn kamp.
Godt å se at alle treningstimene gir uttelling - det nytter å trene og å få med alle både forover og bakover på banen. Gratulerer!

Jar 1 utnyttet treningsturneringen godt :)

Målet for dagen var å få trent godt og samtidig få målt seg med tre A-sluttspill-lag + "ta en titt på" NitHak fra vårt B1-sluttspill. Mye fint spill, god trening mot ulike typer spill og spillertyper og flott innsats generelt, inkl. mange gode målvakt-aksjoner!
Resultattavla viste mange mål, seier med 5 over Lørenskog og 1 over Vestli og tap med 3 mot NitHak og 4 mot Ullern. Vel gjennomført jenter!

Siste håndballuke før jul

Trening: mandag, onsdag, torsdag
Treningskamper: fredag Nadderudhallen mot Haslum - begge lag, Jar 2 først
Seriekamp: søndag Jar 2 møter Ullern

torsdag 10. desember 2015

Referat styremøte 091215

Jar Håndball styremøte 091215
Tilstede: Lars Christian, Hilde, Marit, Lene, Bent, Gry, Thea, Herman, Øystein, Ann-Christine
  1. Gjennomgang av økonomiske retningslinjer
Gry har laget økonomiske retningslinjer for Jar Håndball. Disse ble gjennomgått og akseptert. De økonomiske retningslinjene ligger på styrets fb-sider.
Aksjon: Alle styremedlemmer må sikre at disse blir formidlet til oppmenn, økonomiansvarlige og andre relevante nøkkelpersoner i sine respektive lag.

  1. Trening nye initiativer
Forslag om å organisere «klubb-interne» samlinger for de lag som er interesserte ca hver 6e uke for å dele kunnskap fra våre beste trenere (samlet), spillere og eventuelt også ta inn ekstern ekspertise. Eventuelt følge temaene i temaserien. Dette vil være en måte å gi trenerne påfyll samt gi lagene ekstra inspirasjon på ulike områder (eks vingspill, keepertrening, etc). Styret synes at dette er et godt initiativ
Aksjon: Lars Christian og Bent kaller inn hovedtrenerne fra de ulike lagene til et møte i januar for å lufte dette som idé samt andre nye initiativer (eks damelag i divisjon 6, skadeforebyggende etc)

  1. Fordeling av dommeroppdrag
Velkommen til dommeansvarlig Øystein Bauer (delt verv med Thea). Hvordan skal dommeroppdrag fordeles? Når kampoppsettet kommer vil Thea og Øystein fordele dommeroppdragene jevnt og i henhold til retningslinjene. Hvis det deretter er noen som ikke kan etc er det «første-man-til-mølla» i forhold til å melde seg på de dommeroppdragene som legges ut på dommenes facebook-gruppe
Aksjon: Alle styremedlemmer må sikre at denne informasjonen formidles til sine respektive lag (spesielt viktig for de lag hvor der er spillere som også er dommere)

  1. «Sinte» trenere på kamp
Hvis det blir en uhøflig tone mellom trenere, har sekretariatet mandat til å stoppe kampen, henvise til at det blir for mye støy rundt sekretariatet og be trenerne roe seg. Dette også som en støtte for yngre dommere.

  1. Priser ved arrangement
Priser som kaffe, kaker, inngang etc. Retningslinjene er felles for alle lag men det har kommet tilbakemelding om at noen av våre priser er lave. Dette ble diskutert i styret og endte med forslag om at vi beholder nåværende priser (unntatt vaffel som økes til 20 kr) og at vi satser på mye salg.

  1. Valg av trenere til SFO
Diskusjon om hvordan fordeling av SFO trener-verv skal gjøres. Forslag om at det skal sendes ut informasjon til alle som kvalifiserer (alder) og ønsker treningsrolle at de skal melde dette til Marit (SFO trener ansvarlig) og Lars Christian (sportslig leder) på våren og deretter fordeles rollene i f t loddtrekning og SFO spilletider i august
Aksjon: Ann-Christine legger inn aktivitet om informasjon til påmelding på våren (april)
  1. Eventuelt
a). Alle trenere, dommere og andre som har kontakt med barna og som er eldre enn 15 år må søke om og sende politiattest til Bent
Aksjon: Bent følger opp
b). Medlemsregister – Bent undersøker muligheten for å melde inn hele lag elektronisk (eksperimenterer med J-04) . Kommer tilbake med beste praksis.
c). Årshjulet skal gjennomgås i styret to ganger per år. I begynnelsen av hver sesong (januar og august).
d). Forslag om å organisere sunt-kosthold kurs for alle spillere i klubben. Aksjon : Hilde organiserer.
e). Gry minner om behov for spillelister
f). Neste styremøte blir torsdag 14.januar 2016