Feed fra Instagram: jarj01 - kan følges.

mandag 12. oktober 2015

Gårsdagens cup-thriller - sett med trenerøyne :)

Sesongens regionscup allerede over... ikke overraskende etter at vi fikk vite at vi hadde trukket Lørenskog, men surt likevel...

Basert på historie/statistikk skulle det nesten ikke være mulig for Jar å slå Lørenskog.

Etter første omgang stod det likevel 16-8 til hjemmelaget! Jentene spilte flott og variert angrepsspill - og scoringene rant inn fra alle posisjoner, foruten linje. Der ble det til gjengjeld satt fine sperrer.

I andre omgang kjørte Lørenskog igang det offensive forsvaret de er beryktet for og som vi hadde forberedt oss på. De ga oss fysisk juling i hvert angrep. Med manglende bestrafning og total mangel på progressiv dømming, så slet vi oss ut i angrep. Det var lite energi igjen til å gå ut å ta de duellene som trengtes hjemme i forsvar. Til slutt endte det da 22-23 i sudden death spill.

Jeg snakket med mange av jentene i går kveld; noen på vei ut av hallen, noen mellom dømmingen i Nadderud Arena og andre på telefon. Når tårene er tørket og kampen settes i perspektiv er vi stolte av gårsdagens prestasjon og framgangen i spillet vårt!

Ny treningsøkt i dag - blir nok litt forsvars-taktisk prat i dagens oppsummering :)