Feed fra Instagram: jarj01 - kan følges.

Følg også bloggen på epost

onsdag 14. september 2016

Gårsdagens treningskamper

Det ble mye god trening for begge lag en sen tirsdags kveld. Litt vel sent, syntes nok noen....

Stor takk til Gry som tok sekretariatet i begge kampene. Og hyggelig å ha publikum i treningskamper!

Lagbilde fikk vi også tatt - skal se over og legge ut det eller de bildene som ble finest :)

JAR 2 - med to bakspillere som var forkjøla og ikke i form, greide laget seg likevel fint.

Noen utvalgte treningspunkter:
Vi må øve mer på omstilling når vi bytter spillere - endringer i angrepsposisjoner og forsvarsposisjoner. Vi trenger også flere som øver på å spille bakre treer og fremre treer, slik at vi har større fleksibilitet i bytte av spillere.

Så løsnet det fint i angrep når laget kjørte igang "Nike"-avtalen vår :) Det ble mange mål fra kantspillerne på innløp - moro! :)

JAR 1 - spilte fantastisk flott håndball både forover og bakover de første ca 15-20 minuttene.

Så begynte det å gleppe i forsvar, det ble for flatt og vi tapte 1-mot-1 dueller. I andre omgang ble vi løpt i senk av kontringer og raske ankomster og da gikk angrepet mye i stå også.

Vi må øve mer på starttidspunkt for returløp - så vi ikke blir hengende etter, det blir fort veeeldig slitsomt. Vi må også øve mer på overgangen fra returløp til etablert forsvar - rollefordelingen og å bli offensive nok til å stoppe ankomsten.

Mange slitne jenter og noen nok også litt trøtte etter kampen.
Jeg hadde møte med Jar1-spillerne i forrige uke og oppsummerte HaslumCup og snakket om at vi behøver minst 2 innbyttere i seriekamper (ikke bare en slik som i cupen) - og det skal vi ha på søndag.
I går kveld hadde vi i praksis bare én, siden den andre var forkjøla og ikke i form. Det merket vi godt. Vi skal snakke mer i laget om hvordan vi setter opp back-rekka når vi bytter - for bytte skal vi. Som jeg fortalte dem i forrige uke så blir det for lenge med 2*25 min uten pause - og med det høye tempoet laget kjører nå :) I går var alle enige om det.