Instagram

Feed fra Instagram: jarj01 - kan følges.

Følg også bloggen på epost

onsdag 29. januar 2014

Biptest på trening mandag 3.2

Vi tar en biptest på treningen på mandag (test av egen kondisjon med løping). De fleste gjorde det to ganger i fjor - en forklaring på hva det er finnes f. eks. her: Biptest manual fra håndballforbundet. Flere forklaringer finnes enkelt med et lite google-søk.
Spillerne oppfordres til å spise godt, men ikke senere enn ca 90 minutter før treningen (dvs spis ferdig 16:30) og å drikke godt i forkant. Oppvarmingen blir svært rolig den dagen (ute som vanlig).
Presiserer at dette er en egentest der hver enkelt kan sammenligne med egne resultater i fjor (jeg skal grave de frem).

Ekstra økter fredag 31.1 og fredag 7.2 på Jar skole

De som vil kan være med på to ekstra økter på Jar skole i gymsalen.

  • Fredag 31.1 kl 17-18
  • Fredag 7.2  kl 17-18

Det er Søren som arrangerer dette og han lover mye morro med ball - kanskje skal det prøves litt basketball som han er veldig god på.
Det er en del som skal i bursdag nå på fredag, men alle som kan oppfordres til å være med og ta med venner/venninner/søsken som også har lyst til å leke litt med ball.

Styrkeskjema for uke 5 er lagt ut (litt forsinket). Her er resultatene for uke 4. Stå på, jenter!
Takk til Hedda for forslag til nye øvelser:
  • Spensthopp
  • 90 grader mot veggen
  • Hoppe opp trapper
Vi gjør litt utskiftinger i skjema for neste uke.

Og så gleder vi oss til morsomme kamper for alle i helgen.

Marius

lørdag 11. januar 2014

Styrketrening hjemme

Spillerne syntes det var dumt å bruke treningstid i hallen på styrketrening så da ble vi enige om å lage et lite treningsprogram som de kan gjøre hjemme. Har laget et eget skjema med øvelser for hver dag i en uke - øvelsene tar ca 10 min. Nytt skjema legges ut her på bloggen på denne siden hver uke (lenken ligger også nederst i venstre menyen):

Styrkeøvelser hjemme

Foreløpig ligger skjemaet for neste uke ute (uke 3). På skjemaet finnes en demo-video :-) - den vil oppdateres når vi varierer på øvelsene etter hvert.

Spillerne kan enten printe ut skjemaet, krysse av for øvelser de har gjort og levere det til meg påfølgende mandag. Men det enkleste er å levere skjemaet elektronisk - kryss av for øvelsene du har gjort og klikk på "Send" nederst i skjemaet. Det funker på mobil også - gå inn via bloggen. Da kan man også se statistikk over hvor mange på laget som har gjort øvelsene.

Foreldre og søsken og andre oppfordres til å gjøre øvelsene med spillerne!

(Som dere skjønner er dette litt morro med utprøving av muligheter med blogg, elektroniske skjemaer og youtube video :-). Men det er helt seriøst ment - styrketrening er er en veldig viktig grunnsten for gode håndballspillere på J01!)

Spillermøte og foreldremøte mandag 20.1

Mandag 20.1 avslutter vi treningen i Hundsund 19:45 og drar rett til Jarhallen og har spillermøte fra kl 20 til 21. Rett etterpå tar vi foreldremøte fra kl. 21-22. Tror det er greiest å samle alt på en dag og så begrenser vi det til en time på hvert møte. Ber alle om å svare på om de kommer i følgende skjema:
Sjåførene må altså transportere spillere fra Hundsund til Jarhallen kl 19:45 denne dagen.
Vel møtt!