Instagram

Feed fra Instagram: jarj01 - kan følges.

Følg også bloggen på epost

mandag 17. august 2015

Flott arr. og gode prestasjoner!

Takk til alle som bidro til en super helg i Danmark.



Jentene bidro på så mange måter, bl.a. beste underholdningsbidrag og morsom tufte-kamp og endelig slo vi danske Aars i håndball! :) Én seier og ett tap ble det og i den vi tapte var vi etter min mening spillmessig helt på høyde med danskene.

Treningene våre favnet bredt denne helgen, fra mørke-sisten i sokkelesten (bekmørt!) innerst i Hanherredhallen, via gruppearbeid rundt våre "store hårete mål" - Kraftfull, Feminin og Kreativ håndball - og til finte, sperre og russertrening m.m.

Så er hverdagen her....

1) Ukens treninger: mandag 15:30, onsdag 15:30, torsdag 19:00. Alle i Nadderudhallen.
Trenere: mandag Eli + Mie, onsdag Eli + Mie + Mille
torsdag UTENDØRS kl 19 Roy + Halvor og evt. Eli m/målvaktene og INNE kl 20 Eli + Marius

2) Evt. Icon-treninger kommer vi tilbake til. Er oppe i klubben til vurdering og opptelling av antall interesserte spillere på de tre aktuelle årgangene.

3) Evt. hospitering hos J2000 venter vi også litt med. Vi vil ha litt oversikt over 9. kl. skole og egne lagtreninger først.

4) Haslum Cup 28.-30. aug: Har så vidt jeg kan se fått inn to forfall, Karen og Kristina. Stemmer det?
Kampoppsett
Vi spiller nivådelt - med fokus på samspilling av lagene og forberedelser til serien, fremfor resultater.

5) Seriespill: Terminlistene er lagt ut. Hvem som skal spille hvilke kamper kommer vi tilbake til og da i første omgang frem til høstferien.
Terminlister

6) Treningsamling/kamper: Helgen 5.-6. september er aktuell for samling og evt. treningskamper lokalt. Hold av, selv om vi ikke har seriekamper. Det jobbes med å skaffe hall.

7) Bruk av I-Team: Rutine for spillerne - senest søndag kveld oppdaterer hver enkelt spiller sitt planlagte oppmøte for kommende uke. Det er selvfølgelig også mulig å nå legge inn oppmøte helt frem til jul - og så hver søndag sjekke over og endre for evt. fravær.
Mange av jentene er blitt flinke til å bruke I-Team, inkl. å sende meg spm og info. Men noen henger etter - sjekk gjerne ut med jentene og finn ut om det er noe de behøver hjelp til eller er usikker på.

Spm.? Ikke brenn inne med noe - ta kontakt jo før jo bedre :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar