Instagram

Feed fra Instagram: jarj01 - kan følges.

Følg også bloggen på epost

fredag 21. august 2015

Trenerteamet og treninger

Trenerteamet er på plass og vi kan alle glede oss til mye god trening fremover. For at alle skal ha god oversikt så lister jeg her både treninger og trenere:

Mandag kl 15:30-17:30
Eli + Mie

Onsdag kl 15:30-17:30
Eli + Mie + Mille

Torsdag kl 19-20 (fysisk utendørs)
Roy + Halvor

Torsdag kl 20-21
Eli + Marius

Oppmøte
1) Møt alltid utstyrt for å kunne starte utendørs, også mandag og onsdag.
2) Har man liten tid mellom skole og trening, så forutsetter vi trenerne at jentene passer på å få i seg nok mat i mellom så de har energi til treningen.
3) Har man skole som gjør at man ikke rekker treningsstarten, så kommer man bare så raskt man får det til - det er ikke et problem, bare en praktisk utfordring som vi helt sikkert greier å håndere :)

Jentene er heldige som har så bra med trener-ressurser rundt seg. Det er en styrke på flere måter at vi er såpass mange, både mhp kapasitet og at vi utfyller hverandre i personlighet og styrker.

Etter mye klabb og babb med treningstider inneværende uke, så er vi på vanlige treningstider f.o.m. mandag. Gleder meg!

Til slutt har jeg lyst til å fortelle om en fin treneropplevelse fra i går:
Målvaktene og jeg fikk dele hall med 02-gruppa (Fredrik) og siste halvtimen var vi faktisk 3 treningsgrupper som delte på hallen; 02, 00/99 (Karl Anders) og MV-01. Smooth samarbeid og bare smil og glede hele veien. Fint å ha blitt litt kjent på Danmarksturen.

Roy kjørte utendørs fysisk økt og fikk flott tilbakemelding fra jentene - mange morsomme øvelser var en av kommentarene jeg overhørte :)

God helg til dere alle!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar