Instagram

Feed fra Instagram: jarj01 - kan følges.

Følg også bloggen på epost

mandag 15. august 2016

Info om kommende aktiviteter

Klubben og trenere ønsker velkommen tilbake til mer håndball!

Vi håper "batteriene" er full-ladet og at den fysiske formen er blitt holdt ved like gjennom sommeren.

OPPSTART mandag 15. august
Med mange spillere på konfirmasjonsleir forrige uke, så starter vi våre treninger i dag, ref. I-Team.
De to første ukene har vi fortsatt sommer-treningstider, dvs.:
mandag kl 17-19 Nadderudhallen
onsdag kl 16-18 Nadderudhallen
Husk å registrere deg for oppmøte i I-Team !!!

NYE TRENINSGTIDER fra 29. august
Venter på endelig plan fra klubben.

TRENINGSSAMLING 18.-21. august
Innholdet i den årlige klubbturen er lagt opp på samme måte som tidligere år. Vi har bedt om treningskamper mot Aars. Vår treningsgruppe blir den eldste denne gangen - la oss ta mål av oss til å være et godt forbilde både sportslig og sosialt :)
Se bil- og romfordeling i eget innlegg her på bloggen. Marius er kontaktperson.

HASLUM CUP 26.-28. august
Cupen er en viktig del av oppkjøringen til seriestart - for begge våre lag. Hovedmålet er at lagene skal bli godt samspilte og at spillerne skal kjenne seg klare til første seriekamp.
I år er cupen nivå-delt i vår klasse, noe som betyr jevnere kamper. Puljene til begge lag ser forøvrig svært tøffe ut på papiret - men... cup er cup og ballen er rund så alt kan skje...
Uansett hvordan det går - husk vår målsetning med cupen!

SERIESTART søndag 11. september
Pga. konfirmasjoner 4./5. og 10. september så har vi flyttet kamper bort fra disse datoene. Jar2 har derfor første seriekamper søndag 11. september, mens Jar1 starter søndag 18. september. Hele terminlista ligger på handball.no. Anbefaler å laste ned app´en "MinHåndball" og følge våre to lag der. Alle seriekampene er lagt ut på I-Team kalenderen.

CUPER
Sören kommer innom trening i august og vi tar en runde på gruppas ønsker om cuper/turer - før vi legger planene og gjør påmeldinger/bestillinger.
Det som allerede er besluttet er Haslum Cup og RegionsCupen (IØR cup, kun Jar1).
Et par kommentarer til cuper som laget har deltatt på tidligere:
 - Helton Cup har slått sammen 01 og 00 til én klasse denne sesongen.
 - PW Cup er også denne sesongen lagt til første helgen i påsken, altså palmehelgen.

NY SPILLER I TRENINGSGRUPPA
Vi har i løpet av sommeren fått en ny spiller i treningsgruppa vår. Det er greit at alle kjenner bakgrunnen for dette:
På forespørsel fra J02 trente 02-spilleren Selma Eidseter Olsen med vår treningsgruppe én gang pr uke sesongen 2015/16. Rett i forkant av ferien ble jeg kontaktet av Selma og hennes foreldre, hvor de fortalte at Selma vurderte overgang til Stabæk J02 - sammen med andre spillere i Jar J02. Før de gjennomførte dette, ville de sjekke om det var mulig for Selma å få spille med Jar J01 - fordi det egentlig er det hun har aller mest lyst til.
Det er synd for Jar J02 å miste Selma - hun har vært en sentral spiller der - men når hun først hadde bestemt seg for å slutte der, så er vi glade for at hun kommer til vår gruppe.
Vi ønsker Selma velkommen til oss - hun er et godt tilskudd til gruppa og i besittelse av det jeg vil kalle treningstalent; med høy innsats, opptatt av utvikling og hun elsker håndballen :)

EVT. TRENINGSSAMARBEID
Jeg har hatt kontakt med treneren i Haslum J01 i sommer. De har et stort ønske om å fortsette samarbeidet. Deres utgangspunkt er at de ønsker flere spillere på trening for å få til gode treninger og derved bedre utvikling i egen gruppe. Haslum har imidlertid ikke behov for å tilby flere treninger til sine egne spillere, da de spillerne som ønsker mer trening, får dette dekket gjennom hospitering i klubbens J00-lag.
Konklusjonen blir at et samarbeid kun vil innebære et tilbud om én ekstra trening pr uke til de av våre spillere som ønsker det. De vil da delta i en ordinær Haslum-trening. Jar vil sette som forutsetning at de som benytter seg av dette tilbudet, deltar fullt på alle våre egne lag-treninger.
Jeg vil snakke med våre spillere og også mer med Haslum slik at vi får en avklaring i løpet av august.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar