Instagram

Feed fra Instagram: jarj01 - kan følges.

Følg også bloggen på epost

fredag 27. november 2015

Cup, treningsfri, treningskamper, sluttspill ... m.m.

Cup
Nå er den her; Helton cup-helgen. Dette er helt tydelig noe jentene gleder seg stort til og jeg håper det blir en god helg både sportslig og sosialt. Begge lag og særlig Jar 2 er forberedt på tøffe tak. Vi har satt arbeidsmål for cupen, både i forsvar og angrep - jeg gleder meg til å se hva vi får til!

Ingen trening mandag 30.nov
Denne mandagen blir lysene i Nadderudhallen fikset - hurra for det :)
Uansett greit med en treningsfri dag etter cupen. Spillerne er blitt oppfordret til å jobbe litt ekstra med salget sitt denne dagen, enten de planlegger hvordan de skal selge eller om de faktisk selger.

VM-tur
God tur til alle som skal til Danmark og se landslaget spille mot Russland. Med torsdagens uavgjort i Møbelringen cup så er det vel lov å håpe på en spennende match!

Treningskamper
Mange lag som ønsker spill-trening med Jar - det er gøy! Vi har avtalt følgende - aktivitetene er lagt inn i I-Team:

Torsdag 10. desember
Denne dagen får vi ikke tilgang til hallen og da passer det perfekt at Snarøya har invitert oss til Hundsundhallen. Hele treningsgruppa. Roy leder (Eli er opptatt med trenerkurs).

Søndag 13. desember
Lørenskog, som vi ga sterk motstand i cupen, har invitert oss til treningsturnering sammen med Vestli, Ullern og NitHak. Kun Jar 1 denne dagen.

Fredag 18. desember
Haslum J01 og J02 forbereder seg til Norden cup og har spurt om vi kan stille til treningskamper med begge vår 01-lag denne fredagskvelden. Det forventes at de skal øve mye på angrepsavtaler og det kan bl.a. gi oss fin taktisk forsvarstrening. Hele treningsgruppa, men ulike tidspunkt for lagene.

Seriekamper Jar 2
Jar 2 har fortsatt to seriekamper igjen før jul :) Vi spiller dobbel serie som fortsetter over nyttår.

Seriekamper Jar 1
Jar 1 er ferdig med sesongens gruppespill og skal i det nye året spille i B1-sluttspill, dvs med nr 3 og 4 fra hver avdeling i høst. I dette sluttspillet møter vi:
Sarpsborg, Kolbotn, Langhus, Oppegård, Ull/Kisa, Ellingsrud, Nit/Hak, Eidsberg og Njård.
Minner om at alle disse lagene, med unntak av Njård, er ukjente for treneren - så på samme måte som tidligere i sesongen så tas innspill om spillestil, styrker og svakheter hos hvert enkelt lag imot med stor takk. Det kommer jentene til gode :)

Med ønske om en fin førjulstid ispedd mye håndball-moro :) 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar