Instagram

Feed fra Instagram: jarj01 - kan følges.

Følg også bloggen på epost

mandag 21. mars 2016

PW cup, Påmelding neste sesong, Vår cup, Messe cup, Danmarkstur og Utenlandstur 2017

Info til både spillere og foreldre! og God Påske :)

PW cup
Først av alt gratulerer med innsats og prestasjoner i PW cup :)

Vi endte som et av cupens 16 beste lag (altså et sted mellom 9 og 16, av totalt 50 deltakende) og når man forventer at de beste lagene i landet deltar så er jo det helt strålende! Gratulerer til alle i treningsgruppa vår - til alle som bidrar både på og utenfor banen.

Sportslig sett fikk jentene vist fram mye av det vi har øvd på. Andre lags trenere berømmet forsvarsspillet vårt og vi fikk uttelling for godt samspill i angrep. Bakerst stod målvakta fjellstøtt! Laget fremstår sterkt som lag, i motsetning til lag som har enkeltspillere som utmerker seg og "settes opp".
Flere gode enkeltkamper - særlig i kampen mot Askøy fikk vi vist at innsats og fokus på det vi jobber med nytter. Askøy var et av de lagene man forventet skulle nå langt, det var i tillegg det laget som slo ut Jar i fjor og ekstra moro: Askøy slo i gruppespillet lørdag det laget som gikk av med seieren i årets PW cup! Og ikke bare slo vi de - vi vant hele 13- 5! Moro :)

Vinner av PW cup ble Randesund (Kristiansand).

Påmelding neste sesong
Fristen for påmelding av lag til neste sesongs seriespill er 1. april. Rett over påske behøver vi derfor tilbakemeldinger fra de som ikke hadde bestemt seg da vi samlet inn påmeldings-skjemaer. Hvis noen ønsker en prat med meg, så ta kontakt.
Jeg håper alle blir med videre :)

Vår cup 29. april - 1. mai
Sören har i dag lagt ut invitasjon i I-Team for årets Vårcup. Dette er en lokal cup som foregår i området Ellingsrud/Furuset/Fjellhammer. I fjor deltok vi med ett lag. Om det blir ett eller to lag i år avhenger av hvor mange jenter som har lyst. Svar på I-Team så fort du vet om du vil/kan delta - så fikser Sören resten :)

Messecup 20. - 22. mai
I år som i fjor deltar vi i Messecup/Tønsberg. Dette er en cup det forventes at alle jentene deltar på og vi legger ekstra vekt på det sosiale i gruppa. Kontaktpunkt Sören.

Danmarkstur 18. august + helg
Det er Marius som nå melder inn til klubben hvor mange 01-jenter som vil delta. Det har vært påmelding på doodle (se egen sak i bloggen), men ikke alle har registrert seg. Meld fra til Marius!
Danmarksturen er fin både sosialt og som del av oppkjøringen til seriestart.

Utenlandstur 2017
På tide å begynne å tenke litt mer på hvor man har lyst til å dra? Cup eller treningsleir? By eller sol og strand eller begge deler? Med eller uten foreldre og søsken? Håndball blir det uansett :)
Dette blir spennende og forhåpentligvis en kjempeflott opplevelse for jentene!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar